Tibeti mézmasszázs

30 perc

Amikor meghalljuk a masszázs szót, szinte azonnal a hagyományos gyúró, simogató, ütegető, rezegtető mozdulatok jutnak eszünkbe. Azok közül, akik még nem próbálták ki, kevesen tudják, hogy a tibeti mézmasszázst ettől teljesen eltérő technikával végzik. A masszázs a méz gyógyító erejét használja fel a szervezet tisztítására, vákumhatás segítségével. A kezelésnek évszázados hagyománya van a tibeti-kínai orvoslásban és az orosz népi gyógyászatban.

Miből is áll a masszázs?

A tibeti mézmasszázs tehát csak elnevezése szerint masszázs. Valójában egy jellegzetes vákuumhatás alkalmazása, amelyet leggyakrabban háton alkalmaznak. A mézet felviszik a bőrre, a masszőr rányomja a kezeit a mézes bőrfelületre, majd kezeit megemelve, mintegy felemeli a bőrt.

A mozdulatok folyamatos ismétlésének következtében erős vákuumhatás jön létre. A kezelt területen fokozódik a vérbőség, és a bőr pórusai kitágulnak. A kitágult pórusokon keresztül a méz értékes hatóanyagai beszivárognak. A hatóanyagok mélyen a bőr alá hatolva méregtelenítik a bőr alatti szöveteket, majd a vákumhatás kiszívja a bőrben felhalmozott salakanyagokat. A kezelés erős méregtelenítő, salaktalanító hatással van szervezetünkre.

A kezelés során az eltávozott méreganyagok hatására a méz színe teljesen megváltozik! A salakanyaggal telített mézet letörlik, majd újabb adagot tesznek a bőrre és folytatják a kezelést.

A kezelés ideje: 60 perc, részmasszázsként 20-30 perces változatát alkalmazzák.

Méregtelenítő hatásán kívül emellett oldja a feszültségeket, ellazítja a megfeszült izmokat. Alkalmazzák a teljesítmény és általános jólét fokozására, megtartására is. Fájdalomcsillapító, lazító és immunerősítő hatással rendelkezik. A méz szabályozza, helyreállítja, harmonizálja a test energiaáramlását.

Hatékony

  • nyak- váll- és hátfájdalmak esetén

  • reumatikus panaszokra

  • ízületi problémák kezelésére

  • izom letapadásokra

  • gyulladások csökkentésére

  • légúti problémákra, krónikus náthára

  • depresszió kezelésére

  • vérnyomási rendellenességek esetén

  • frissítésre, fertőtlenítésre, megelőzésre

  • krónikus kimerültséggel és fejfájással küszködőknek

A méz

Különleges értéke:

Különleges értékét magas cukor-, enzim-, vitamin- és ásványianyag tartalma adja.

A méz bőrre kifejtett hatása:

A mézben rejlő jótékony anyagok hatására a bőr megfiatalodik, puhává, simává és egészségessé teszi a bőrfelületet. Megerősíti a testkontúrokat, feszessé teszi a bőrt, javítja rugalmasságát.

Kapcsolat

A masszázságy Téged vár!

Cím

Tata, Alkotmány u. 2.

Nyitva tartás

Bejelentkezés szerint